Belföldi teherszállítás

Cégünk 1989 szeptemberétől végzi belföldi teherfuvarozási tevékenységét, egy 1995-ös átalakulás után új tulajdonosi szerkezettel.

Belföldi teherszállítás

A belföldi fuvarozás társaságunk saját fuvareszközeire épül, de a megrendelések megugrása esetén alvállalkozókat is bevonunk. Nagyberuházások, útépítések, közműépítések komplett fuvarozását, fuvarszervezését is vállaljuk. Alapvetően ömlesztett áru (homok, kavics, sóder, kő, kőzúzalék, aszfalt, beton, föld, bontási törmelék, gabona, mezőgazdasági termények/termékek) szállítását végezzük, de túlsúlyos és túlméretezett, valamint hulladék áruk szállítását is vállaljuk, melyekre szakhatósági engedélyünk van. A szállítási útvonalak optimalizálása korszerű számítógépes útvonaltervező és körjárat - szerkesztő szoftver segítségével történik.
A szállítási távolságtól függően vállalunk akár napi több ezer m3-es kapacitást igénylő munkát, illetve szállítási - rakodási feladatokat is.

betonelem

Ömlesztett áruszállítás 0,5 tonnától - 27 tonnáig:
- Kis helyekre, családi házakhoz 1 tonnás billenős tehergépkocsival
- 10 tonnás billenős tehergépkocsi
- 27 tonnás nyerges tehergépkocsik

Raklapos árukhoz, daruzáshoz:
- Önrakodó gólyadarus tehergépkocsi

Túlsúlyos, túlméretes gépek, eszközök szállítása
- Trélerek

Síkosságmentesítés, hóeltakarítás:
- Sószóró adapterrel és hóekével felszerelt tehergépkocsi

Fuvarozói engedélyünk száma: AF-02-000001

A szakmában eltöltött több mint két évtized, valamint a referenciáink alapján állítjuk, hogy megfelelő feladat és megrendelés esetén kifogástalan, pontos munkát végezve állunk régi és új megrendelőink rendelkezésére.

betonelem

Eddig elégedettek voltak többek közt: