Rólunk mondták

Rólunk mondták

A magunk részéről a megfeleő minőségen,mennyiségi hiánytalanságon felül kiemelnénk az ügyintéző (Bucsi József) rugalmasságát,segítőkészségét valamint a sofőrök a leglehetetlenebb helyekre is képesek beparkolni a leürítéskor.
Hozzáállásukat ezúton is köszönjük és maradunk vásárlóik!

NK Építő Kft

Kiffer Péter ügyvezető

Sok-sok éve kiváló partneri kapcsolatban állunk. Együttműködésünkben kiemelendő:
Megvagyunk elégedve a kiszolgálással, az ügyintézők és a gk. vezetők rugalmasságával.
A gyártott beton minőségével és mennyiségével.
Szerződések és szállítólevelek, számlák érthetőségével.
Az utóbbi években minőségi vagy mennyiségi kifogás nem volt.
Bízva a további kiváló együttműködésben:

Best Contrast 75 Bt és Mobil-Bau 95 Kft

Csurgó Ferenc műszaki vezető

Évek óta megbízható szállítónk a Kévtefu Kft, amely biztos, stabil minőséget, pontos szállítást, rugalmas elszámolást jelent. Kapcsolatunkat a megbízható tervezhetőség jellemzi, ami a mai gazdasági helyzetben a munkák gazdaságosságát garantálja. Gyorsan és problémamentesen végezhettük el Pécsett és környékén a Kévtefu Kft termékeivel a betonozási munkáinkat.
Köszönjük, hogy a partnerük lehetünk.

Castrum Kft

Nagy Zsolt építésvezető

Cégünk régóta kapcsolatban áll a Kévtefuval.
Projektjeink kivitelezése során a szállítás mindig gyors és kifogástalan volt, az ügyintézőkkel, gépkocsivezetőkkel szakmailag és emberileg is messzemenően elégedettek vagyunk.
A hosszú távú együttműködés érdekében továbbra is számítunk a partnerségre, reméljük, a jó kapcsolat a jövőben is megmarad, hisz hosszú távon mindannyian kölcsönös elégedettségre és egyben a minőségre törekszünk.

Platina-Bau Zrt.

Pintér András Műszaki előkészítő

A Léta-ker Kft. 1100 m2 alapterületű két szintes raktár és termékbemutató terem építésénél a Kévtefu Kft-t bízta meg beton-szállítással. A kivitelezés során összességében közel 800 m3 beton került beépítésre. A Kévtefu Kft. jó szervezésének és rugalmasságának köszönhetően a szállítmányok mindig a megbeszélt időre érkeztek az építkezésre, így a pumpának soha nem kellett várnia, ami költséghatékonnyá tette a kivitelezést. A minőségre szintén nem lehetett panasz, a leszállított beton maximálisan megfelelt a követelményeknek!

LÉTA-KER KFT

Kisgéczi László ügyvezető