Rólunk

A szakmában eltöltött több mint egy évtized, és a referenciáink alapján állítjuk, hogy megfelelő feladat és megrendelés esetén kifogástalan, pontos munkát végezve állunk régi és új megrendelőink rendelkezésére.

Bemutatkozás

A KÉVTEFU Kft. 1994. december 5-én alakult, és működik Baranya megye székhelyén – Pécsett. Mint cégvezetőnek, alapvető elképzelésem az volt és az is maradt, hogy azt a tevékenységet, amit felvállalunk munkatársaimmal együtt - maximális hozzáértéssel és a vevők igényeinek megfelelően végezzük. Ennek érdekében olyan, világszínvonalnak is megfelelő műszaki hátteret kívántunk kiépíteni, ami hosszú távon biztosítja a versenyképességet.

A telephely, mely egyben a cég székhelye is - Pécsett, a Közraktár utca 10. alatt található.

Kévtefu Bejárat

A fenti telephelyen található betonüzemünkben beton- és betonelemgyártással, értékesítésével, és ömlesztett áruk szállításával foglalkozunk.
Cégünk saját gépjárművekkel rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére, szállítására és szakszerű bedolgozás esetén annak minőségére is.

Cégünknél folyamatos a minőségellenőrzés, melyet független, akkreditált minőségvizsgáló laboratórium végez. Az erről szóló jegyzőkönyveket igazolásokat megőrizzük, dokumentáljuk.

2009-ben megszereztük betonüzemünk működésére valamint a gyártási tevékenységre a CEMKUT CERT általi tanúsítást (MSZ 4798).
Üzemi Gyártásellenőrzési Tanúsítványunk azonosítója: 122-CPD-T0052/2009.

A pontosság, szakszerűség, tisztességes kiszolgálás jegyében várjuk vissza Önt -