Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Milyen betont rendeljek?

Annak aki érvényes építési engedéllyel rendelkezik annak könnyű dolga van, mert a kiírásban, vagy a terven fel van tüntetve a beton szabvány jele pl.C16-16 FN vagy az új szabvány szerinti jele C16/20-16-F1.
Amennyiben segítségre van szüksége tanácsot is kérhet irodánkban és a +36 30/846-0303 telefonszámon. Készítettünk egy rajzot is, mely segíthet a megfelelő minőségű beton kiválasztásában.

Milyen módon lehet leadni a beton rendelést?

Ön leadhatja megrendelését telefonon a +36 30 / 846-0303 telefonszámon, e-mail-ben, vagy akár személyesen is a 7623 Pécs, Közraktár u. 10. telephelyünkön.

Mennyi idővel előtte kell megrendelni a betont?

A megrendelést szállítás előtt 1-3 nappal célszerű előre megrendelni a hozzá tartozó szolgáltatásokkal együtt (betonszivattyú, szállítás).
Esetleg fontos lehet a helyszín megtekintése is.
Ha nem tudta ezt megtenni, akkor sincs veszve semmi, általában mindig van rá lehetőség hogy aznapra kapjon betont, csak az órát kell összeegyeztetni.

Hogyan kaphatok kedvezményt?

Legkedvezőbb transzportbeton árat személyes ügyintézéssel érheti el. E-mailen és faxon beérkezett ajánlat kérésekre szintén jó és kedvező árat tudunk adni , ha az egész építkezésre tőlünk rendeli meg a betont, ez a mennyiségi kedvezmény. Ha nagyon közel van a betonüzemhez az építkezése akkor extra (pl. Pécsett építkezőknek) fuvarengedményt tudunk nyújtani.

Hogyan kell fizetni?

Ha nincs ideje be jönni irodánkba, előreutalással vagy helyszínen is rendezheti a beton árát.
Nagyobb mennyiség megrendelése esetén előleget kérünk befizetni. Éves szerződéskötés esetén utólag átutalással.